Ben jij een Passus Professional?

Passus Professionals is altijd op zoek naar zelfstandige professionals met de juiste persoonlijkheid, vaardigheden en kwaliteiten. Ben jij als zelfstandig professional op zoek naar tijdelijke opdrachten op gebied van Human Resources of verzuim, dan gaan wij graag met je in gesprek. Het is voor ons belangrijk om een indruk te krijgen van wie je bent, waar jouw expertise ligt en wat je wensen zijn. Daarnaast geven wij je een goed beeld van de organisatie Passus Professionals.

Passus Professionals is een no-nonsens organisatie met verbinden, kwaliteit en communicatie als uitgangspunten. Wij werken landelijk voor diverse opdrachtgevers in verschillende branches. Als sparringpartner van onze opdrachtgevers maken wij het onderscheid. Daar heb jij als Passus Professional een belangrijke rol in.

Aansluiten bij het netwerk van Passus Professionals betekent dat je er niet alleen voor staat. De Passus Advies organisatie is jouw back-up wanneer jij dat nodig hebt. Je kunt gebruik maken van de kennis en kunde die wij in huis hebben.

Ons doel is sparringpartner zijn voor onze opdrachtgevers! Door jouw en onze expertise te bundelen, kunnen we dit samen bewerkstelligen.


professional

Referenties • "Passus Advies /Passus Professionals is zo'n bedrijf wat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en daar ook daadwerkelijk naar acteert. Altijd kijkend naar het grotere geheel en een win-win situatie creërend voor opdrachtgever en professional, heeft Casper ervoor gezorgd dat ik in contact kwam met Royal Smit. Hij belde me met de mededeling dat dit precies is waar ik goed zou kunnen passen en waarde toevoegen en het bleek een schot in de roos. Ik kijk er met veel plezier op terug waarbij de samenwerking met Passus altijd zeer professioneel maar persoonlijk is geweest, waarvoor dank".

  Willem, Business Transformation Leader • "Kenmerkend voor samenwerken met Passus Professionals is de open informatie, het warme persoonlijke contact en het snelle schakelen. Dit geeft vertrouwen bij de klant en bij mij als adviseur. Het vormt een belangrijke basis om in goede samenwerking een klantopdracht uit te kunnen voeren. En dat heb ik met heel veel plezier gedaan!"

  Cindy, HR professional • "Als senior verzuimprofessional is Passus Professionals fijn om mee samen te werken. Er wordt goed geluisterd welke opdracht en organisatie past bij jouw kennis en kunde maar ook welke bedrijfscultuur goed bij je aansluit. De opdracht wordt helder geformuleerd wat maakt dat je direct een goede start kan maken. Gedurende opdrachten is er voldoende ruimte om te sparren om optimaal resultaat te bereiken voor de opdrachtgever."

  Annemieke, Verzuim professional • "Voor mij als freelancer/zzp’er is Passus Professionals een hele prettige organisatie om mee samen te werken. Je weet waar je aan toe bent, er worden duidelijke afspraken gemaakt die worden nagekomen en er is altijd ruimte rondom of tijdens opdrachten om te sparren. Je werkt echt samen aan de doelstellingen en opdracht van de opdrachtgever."

  Marijke, Verzuim professional