Passus Professionals, de sparringpartner voor Human Resources en Verzuim

Een Passus Professional is uw sparringpartner, biedt te allen tijde kwaliteit, communiceert duidelijk en geeft gevraagd maar ook ongevraagd advies. Dit zijn uitgangspunten die kenmerkend zijn voor onze dienstverlening.

Met onze professionals, onze kennis en een gezonde dosis ambitie ondersteunen wij opdrachtgevers bij strategische en praktische vraagstukken op gebied van Human Resources en specifiek op het gebied van verzuim. Heeft u bijvoorbeeld een verzuimcoördinator of casemanager nodig om meer grip te krijgen op uw verzuimproces? Of een HR Manager, HR business partner, of HR adviseur om de HR processen te optimaliseren of een specifiek project uit te voeren? Wij kunnen deze professional tijdelijk binnen uw organisatie inzetten.

Door persoonlijk kennis te maken en uw behoefte te inventariseren, gaan wij aan de slag om de juiste Passus Professional te vinden die uw organisatie komt versterken. We schakelen snel en effectief met oog voor kwaliteit.

De Passus Professional maakt onderdeel uit van het Passus netwerk. Dit betekent dat hij of zij gebruik kan maken van de jaren lang opgebouwde kennis en ervaring die aanwezig is binnen onze organisatie.

opdrachtgevers

Referenties

  • "De samenwerking met Passus is heel fijn. Een betrouwbare organisatie die dichtbij haar klanten staat. Omdat Passus nauw betrokken is bij haar klanten, weet ze wat er speelt en kan hierdoor snel en adequaat inspelen op de behoefte van de klant. Deze ervaring heb ik zowel met Passus Professional, maar ook met de re-integratie en coaching mogelijkheden die Passus biedt. Op het moment dat ik tijdelijk op zoek was naar een HR adviseur op interim basis, stonden er binnen enkele dagen zeer geschikte kandidaten klaar.

    Een week later was alles geregeld en was de interim HR adviseur gestart. Een zeer geschikte kandidaat met veel ervaring en een goede match met WILDLANDS."

    Janneke Knegtering Manager HR & KAM Wildlands
  • "Ik werk al jarenlang, in verschillende omgevingen samen met Passus. Elke keer weer blijkt Passus in staat te zijn om adequaat en met goede kwaliteit haar diensten te leveren en mij te ontzorgen."

    Gerard van Jaarsveld Regio Manager